Diensten

Bekijk onderstaand  de verschillende mogelijkheden  of ga naar de videopagina om voorbeelden te bekijken. Voor meer informatie omtrent de diverse mogelijk-heden, neem contact op.


Bedrijfsfilm

Beeld is pakkend en met een pakkende bedrijfsfilm laat je direct zien waar de kracht binnen je bedrijf ligt. Je laat zien waarom een potentiële klant nou juist met jou zo prettig samen werkt. Maak het vakmanschap, de sfeer binnen je bedrijf en jouw boodschap visueel met een bedrijfsfilm. Prijzen worden op maat gemaakt.

Mogelijk vanaf € 950,-


Sfeerfilm

Zit er een evenement aan te komen en wil je dit vast laten leggen? Een festival, beurs, opening, bijeenkomst, feest of andere beleving. EM media producties is erbij en maakt er jouw video van. Prijzen worden op maat gemaakt.

Mogelijk vanaf € 795,-


Productfilm

Iets te promoten? Denk hierbij aan het promoten of demonstreren van een product. Ik help je op de juiste manier de juiste boodschap naar je doelgroep te communiceren. Prijzen worden op maat gemaakt. Meerdere producten te promoten? Dan hanteer ik speciale prijzen. 

Mogelijk vanaf € 399,-


Commercial

Een commercial, nóg een andere vorm om te promoten en je dienst en/of product aan te prijzen. Samen met jou zorg ik voor de perfecte verhaallijn. Een goede verhaallijn versterkt de boodschap. Maatwerk gegarandeerd.

Prijzen worden op maat gemaakt


Lipdub

Een lipdub, het is meer en meer in opkomst maar wat is het nou eigenlijk precies? Een lipdub is een soort videoclip bestaande uit één lange camerabeweging. Een groep mensen playbacken, ‘acteren en dansen’ mee. Zo vormen ze een lipdub op een nummer naar keuze. Het is vooral heel veel plezier beleven!  

Dus, heb je een vrijgezellenfeest in het vooruitzicht, zit er een teamuitje, of andere passende gebeurtenis aan te komen? Dan is een lipdub hét uitje van dit moment. Ik werk hierbij samen met een professionele choreografe. Van tevoren wordt samen met u het niveau bepaalt. Voor meer informatie, neem contact op. 

Mogelijk vanaf € 29,50 p.p.


Trouwfilm

Een bruiloft, een speciaal moment. Voor de bruid en bruidegom vaak één van de mooiste momenten uit hun leven. Laat deze mooie momenten vastleggen. Laat een videoclip maken tijdens de fotoshoot om deze speciale dag steeds weer te kunnen herbeleven! Informeer naar de verschillende mogelijkheden. 

Mogelijk vanaf € 575,-


Persoonlijke pitches

Wil je jezelf op een originele wijze voorstellen bij een (toekomstige) werkgever? Dan is een persoonlijke pitch iets voor jou. Het is iets van nu en zal de aandacht trekken. Geen sollicitatiebrief, maar jezelf presenteren middels een krachtige video. 

Mogelijk vanaf € 295,-


Besluit je er samen voor te gaan?

Met veel enthousiasme en passie werken we aan een  perfect eindresultaat. 

We doorlopen een aantal stappen. Te beginnen met het doornemen van de  mogelijkheden en wensen. Vervolgens kan ik van start met het filmscript en de eventuele voice-over tekst. Na een ‘go’ is het tijd voor de opnames, waarnaar de postproductie van start kan gaan. Er wordt gemonteerd, geanimeerd en ook  de geluidsmixage en vormgeving  worden verzorgd om zo tot een spetterend eindresultaat te komen.

De laatste stap: de online positionering en delen maar!